3 bästa apparna för din privatekonomi

Skriven av CyberInkomst

apr 13, 2019

Känner du att det är dags att ta tag i privatekonomin igen? Tack vare internet och smarta appar kan vi idag faktiskt planera och strukturera upp våra avgifter och inkomster mycket smidigare.

Att använda applikationer till din mobiltelefon eller surfplatta kan hjälpa dig få mer kontroll över vad du spenderar dina pengar på, vilket gör att du istället kan fokusera på ditt sparande. Så att du kan lägga pengarna på mer essentiella varor – eller varför inte din stora dröm!

Det finns appar som hjälper dig att kategorisera dina utgifter och tack vare detta kan du enklare se vad du lägger dina pengar på. Det brukar också finnas olika diagram i apparna, som ger dig en överblick på det du spenderat på eller de pengar som kommer in.

Det finns några olika sorters appar – det kan handla om budgetplanerare, kvittohantering, spartips eller kalkylatorer för att räkna ut kostnaderna av olika avbetalningar och lån. Listan är lång och nya appar lanseras hela tiden!

Budget appar som ger dig en överblick på utgifter och inkomster är de vanligaste applikationerna om du snabbt och smidigt vill se var pengarna går åt mest, så du händigt kan sortera upp dina utgifter, räkningar och andra betalningar.

Det finns också appar som sammankopplas med ditt kreditkort. Appen automatiskt överför dina uttag och insättningar, vilket verkligen kan vara användbart om du glömmer bort att fylla i dina köp manuellt. Många appar som finns tillgängliga idag går att ladda ned både på App Store och Play Butik och de som är listade här går att använda både från iPhone eller Android.

1 – Matpriskollen

Matpriskollen

Livsmedel är något som de flesta människor brukar lägga en stor del av sina pengar på. Genom Matpriskollen kan du snabbare se vilka varor och produkter som är billigast. Du får tillgång till rabatter och erbjudanden från stora matbutiker och appen ger dig också möjlighet att spara varor du vill köpa i framtiden – du kan också skriva inköpslistor inför ditt shoppingrunda.

Att göra ett matschema och skriva listor på vad du ska köpa hem är verkligen bra, då du enklare kan strukturera upp vad för mat som skall lagas och vilka ingredienser som behöver köpas. Genom att använda kuponger eller rabatter kan du dessutom sänka matkostnaderna ännu mer.

2 – Tink

Tink logga

Det kan vara svårt att komma ihåg att manuellt skriva in alla dina utgifter och kvitton. Med appen TINK slipper du detta! Den sparar automatiskt dina utgifter när du kopplar samman ditt kreditkort eller betalkort, du får dessutom en enkel överblick över vad du spenderar dina pengar på. TINK kommer smidigt kategorisera dina utgifter och då blir det enklare att strukturera upp alla dina transaktioner.

TINK hjälper dig att kategorisera dina betalningar automatiskt och har en lättnavigerad och smidig app som visar upp en smart översikt av din ekonomi. Företaget vill hjälpa privatpersoner enklare låna, investera och spara sina pengar på allra bästa sätt – så att alla kan njuta av en balanserad och stabil privatekonomi.

3 – Revolut

Revolut logga

Revolut är en bankservice applikation där du kan spara, växla och överföra pengar i 29 olika länder – helt utan kostnader eller avgifter. Du har också möjlighet att växla mellan olika valutor, inklusive kryptovaluta. Ska du resa (speciellt utanför Europa) är det absolut värt att ta en titt på Revolut. Du kan du ansöka om deras egna förbetalda fysiska kreditkort, helt kostnadsfritt Premium eller Metal versionen.

Revolut erbjuder sina kunder ett bankkonto, reseförsäkringar, fysiska betalkort, snabba transaktioner, virtuella kort, valutaväxling, cashback och mycket mer. Det är en bank och en app som verkligen är värd att kika på om du reser mycket.

Revolut Premium ger dig upp till 400 brittiska pund gratis uttag i hela världen, därefter tar de en avgift på 2 % vid varje uttag. Det kostnadsfria versionen ger dig upp till 200 brittiska pund gratis, vilket fortfarande är förmånligt jämfört med andra banker. Metal har gratis uttag på upp till 600 brittiska pund och med Metal får du dessutom cashback när du använder Revolut.

Slutsats

Det finns många sätt att förenkla och effektivisera hur du hanterar din egna privatekonomi. Med hjälp av dessa digitala appar för både din smarta telefon och dator, så kan du hålla koll på det mesta!

Om vi missat något eller en app som inte har nämnts, så kan du gärna dela med dig dina tankar i kommentarsfältet nedan!

<a href="https://cyberinkomst.se/author/admin/" target="_self">CyberInkomst</a>

CyberInkomst

CyberInkomst är en online tillgång och resurs för dig som vill lära dig hur du kan börja tjäna pengar på internet. Vi erbjuder även tjänster som SEO, CRO och Content Marketing och så skapar vi professionella webbsajter på Wordpress.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra senaste artiklar

Allt Du Behöver Veta om Molntjänster

Allt Du Behöver Veta om Molntjänster

I dagens digitala tidsålder har molntjänster blivit en kritisk komponent för både individuella användare och företagsverksamheter. Med förmågan att erbjuda flexibilitet, skalbarhet och kostnadseffektivitet har molntjänster har förändrat hur vi lagrar, hanterar och...

När är rätt tidpunkt att förhandla om sin lön?

När är rätt tidpunkt att förhandla om sin lön?

För många anställda kan tanken på att förhandla om sin lön vara både spännande och skrämmande. Det är en viktig aspekt av ens yrkesliv som kan påverka inte bara ens ekonomi utan även ens självkänsla och karriärutveckling. Att veta när man ska ta steget och förhandla...

10 tips för dig som vill förhandla lön

10 tips för dig som vill förhandla lön

Att be om en högre lön kan vara en utmanande process, men med noggrann förberedelse och effektiv kommunikation kan du öka dina chanser till framgång. Här är en steg-för-steg-guide om hur du kan be om en högre lön: Forskning och förberedelse Innan du begär en högre lön...