Skapa CMS tema eller plugins för att tjäna pengar på nätet

Skriven av CyberInkomst

aug 29, 2018

Att tjäna miljoner på sina egna designande teman och plug-ins är inte en omöjlighet, det har gjorts om och om igen av kreativa och duktiga individer.

Personligen älskar jag att leka med front-end kodning, dvs. HTML, CSS och Javascript. Jag är inte en expert, men tillräckligt bra för att kunna framställa det jag vill.

Om du har en relevant utbildning så är det prima, men jag vågar säga att det räcker gott och väl med rätt motivation och intresse för ämnet för att lyckas.

Du måste bara vara öppen för att ständigt lära dig och sedan applicera det du finner är användbart och unikt till din produkt.

WordPress tema

Eftersom wordpress är den största CMS:et i dagsläget så har jag valt att fokusera på teman som är gjorda för den plattformen.

WordPress tema industrin är en stor industri.

Plug-ins

När du har ett CMS tema så kan du utan svårigheter utöka din ”brand” genom att skapa plug-ins, som antigen kan vara gratis eller premium (betalda).

Det finns för- och nackdelar associerade med både dessa, och även de plug-ins som är ”gratis” kan indirekt bidra med att öka dina intäkter.

Hur?

Branding och exponering.

För att ta ett fiktivt exempel så skulle vi kunna föreställa oss att du har 3 premium produkter som du tar betalt för och sedan har du en produkt som är gratis och tillgänglig på marknaden.

Dina betalda produkter tjänar du givetvis pengar på när någon köper dem. Men då handlar det om också att driva relevant trafik till köpsidan. Om du har produkter men inga besökare, då blir det inga försäljningar.

Här kommer ditt gratis plug-in in i bilden, då du kan enkelt lägga en länk till dina betalda produkter. Detta skapar en extra trafikkälla med väldigt relevanta besökare som kan köpa det du har erbjuda.

Ett annat klipskt sätt att tjäna på en gratis plug-in är att avsiktligen göra en begränsad version av den tillgänglig gratis. Du kan erbjuda ytterligare funktioner och extra kundtjänstsupport om användaren bestämmer sig för att köpa hela produkten.

Om det finns en vilja, så finns det en väg! Med andra ord så finns det med visshet möjligheter att tjäna pengar på att skapa CMS teman och plug-ins, även om konkurrensen är tämligen stor.

Kör hårt!

<a href="https://cyberinkomst.se/author/admin/" target="_self">CyberInkomst</a>

CyberInkomst

CyberInkomst är en online tillgång och resurs för dig som vill lära dig hur du kan börja tjäna pengar på internet. Vi erbjuder även tjänster som SEO, CRO och Content Marketing och så skapar vi professionella webbsajter på Wordpress.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra senaste artiklar

Allt Du Behöver Veta om Molntjänster

Allt Du Behöver Veta om Molntjänster

I dagens digitala tidsålder har molntjänster blivit en kritisk komponent för både individuella användare och företagsverksamheter. Med förmågan att erbjuda flexibilitet, skalbarhet och kostnadseffektivitet har molntjänster har förändrat hur vi lagrar, hanterar och...

När är rätt tidpunkt att förhandla om sin lön?

När är rätt tidpunkt att förhandla om sin lön?

För många anställda kan tanken på att förhandla om sin lön vara både spännande och skrämmande. Det är en viktig aspekt av ens yrkesliv som kan påverka inte bara ens ekonomi utan även ens självkänsla och karriärutveckling. Att veta när man ska ta steget och förhandla...

10 tips för dig som vill förhandla lön

10 tips för dig som vill förhandla lön

Att be om en högre lön kan vara en utmanande process, men med noggrann förberedelse och effektiv kommunikation kan du öka dina chanser till framgång. Här är en steg-för-steg-guide om hur du kan be om en högre lön: Forskning och förberedelse Innan du begär en högre lön...