Skapa CMS tema eller plugins för att tjäna pengar på nätet

Att tjäna miljoner på sina egna designande teman och plug-ins är inte en omöjlighet, det har gjorts om och om igen av kreativa och duktiga individer.

Personligen älskar jag att leka med front-end kodning, dvs. HTML, CSS och Javascript. Jag är inte en expert, men tillräckligt bra för att kunna framställa det jag vill.

Om du har en relevant utbildning så är det prima, men jag vågar säga att det räcker gott och väl med rätt motivation och intresse för ämnet för att lyckas.

Du måste bara vara öppen för att ständigt lära dig och sedan applicera det du finner är användbart och unikt till din produkt.

WordPress tema

Eftersom wordpress är den största CMS:et i dagsläget så har jag valt att fokusera på teman som är gjorda för den plattformen.

WordPress tema industrin är en stor industri.

Plug-ins

När du har ett CMS tema så kan du utan svårigheter utöka din ”brand” genom att skapa plug-ins, som antigen kan vara gratis eller premium (betalda).

Det finns för- och nackdelar associerade med både dessa, och även de plug-ins som är ”gratis” kan indirekt bidra med att öka dina intäkter.

Hur?

Branding och exponering.

För att ta ett fiktivt exempel så skulle vi kunna föreställa oss att du har 3 premium produkter som du tar betalt för och sedan har du en produkt som är gratis och tillgänglig på marknaden.

Dina betalda produkter tjänar du givetvis pengar på när någon köper dem. Men då handlar det om också att driva relevant trafik till köpsidan. Om du har produkter men inga besökare, då blir det inga försäljningar.

Här kommer ditt gratis plug-in in i bilden, då du kan enkelt lägga en länk till dina betalda produkter. Detta skapar en extra trafikkälla med väldigt relevanta besökare som kan köpa det du har erbjuda.

Ett annat klipskt sätt att tjäna på en gratis plug-in är att avsiktligen göra en begränsad version av den tillgänglig gratis. Du kan erbjuda ytterligare funktioner och extra kundtjänstsupport om användaren bestämmer sig för att köpa hela produkten.

Om det finns en vilja, så finns det en väg! Med andra ord så finns det med visshet möjligheter att tjäna pengar på att skapa CMS teman och plug-ins, även om konkurrensen är tämligen stor.

Kör hårt!

<a href="https://cyberinkomst.se/author/admin/" target="_self">CyberInkomst</a>

CyberInkomst

CyberInkomst är en online tillgång och resurs för dig som vill lära dig hur du kan börja tjäna pengar på internet. Vi erbjuder även tjänster som SEO, CRO och Content Marketing och så skapar vi professionella webbsajter på Wordpress.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra senaste artiklar

5 tips för att bygga bättre backlinks för SEO

5 tips för att bygga bättre backlinks för SEO

Det är 2022 och backlinks eller inbound links är fortfarande en av de huvudsakliga rankningsfaktorerna för sökmotorsjättarna Google och Bing. Innan Penguin uppdateringen 2012, så var antal backlinks oavsett dess ursprung eller sajtens innehåll tillräckligt för att få...

5 olika typer av slagkraftiga rubriker

5 olika typer av slagkraftiga rubriker

Hur skriver man en bra rubrik och vilka olika typer av rubriker finns det? Hur ska man veta när man ska använda rätt typ av rubrik? Vad skiljer en bra rubrik från en dålig? Måste man ha koll på trenderna? Bör man efterlikna eller undvika det som tabloiderna...

För- och nackdelar med olika egenanställningsföretag

För- och nackdelar med olika egenanställningsföretag

Idag vänder sig alltfler människor till egenanställning, vilket är en slags anställningsform där privatpersoner har möjlighet att fakturera verksamheter för frilansuppdrag utan att behöva ha enskild firma eller F-skatt. Anledningen till varför denna trendiga...