Tjäna online genom att skapa appar för smartphones och surfplattor

Har du en grym idé som för en applikation för smart-phones och/eller tabletter så bör du fundera över om det kan löna sig att slå sig ner, dra upp ärmarna och skapa den.

Om du är duktig med kodning så kan du skapa den själv, om inte så kan du utan alltför stora svårigheter anlita en erfaren programmerare som du kan jobba med tillsammans.

Det finns miljontals appar idag, och det kan enkelt bli att ens egen idé och app drunknar i mängden, därför är det viktigt att antigen vara kreativ, skapa något annorlunda, något som är väldigt användbart, helt enkelt att ha ett koncept som fungerar.

Rätt tänk och koncept

Hur vet du att idén fungerar? Svaret är att det vet man inte tills man är färdig och lanserar den.

Men några nyckelpunkter att tänka på när du skapar en ny app är dessa:

  • Erbjuder appen något unikt som inte redan finns (eller väldigt lite av) på marknaden idag?
  • Vilka konkurrenter finns där ute som erbjuder en liknande eller identisk funktion, och hur kan jag göra min bättre?
  • Är appen användbar? Dvs. tror du människor verkligen kan ta nytta av vad din applikation erbjuder?

Ett intressant konkret exempel på en häftig idé bakom en app är de mindfulness apparna som finns på marknaden idag.

Här har vi ett bra exempel på något som är både användbart och kreativt. Det finns gott om människor idag som vill så gärna tillägna några stunder om dagen till att vara meditativt närvarande.

Där kommer appen som en problemlösare!

Vart lanserar du appen?

Det finns flera ställen du kan lansera appen när den är färdig. De vanligaste är Apple’s Appstore och Google Play.

Slutsats

Applikationer för smartphones och surfplattor är en multi-miljon dollar industri. Det finns många möjligheter att göra sitt inträde in i marknaden om du har en bra idé och handlingsplan.

CyberInkomst

CyberInkomst

CyberInkomst är en online tillgång och resurs för dig som vill lära dig hur du kan börja tjäna pengar på internet. Vi erbjuder även tjänster som SEO, CRO och Content Marketing och så skapar vi professionella webbsajter på Wordpress.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra senaste artiklar

5 olika typer av slagkraftiga rubriker

5 olika typer av slagkraftiga rubriker

Hur skriver man en bra rubrik och vilka olika typer av rubriker finns det? Hur ska man veta när man ska använda rätt typ av rubrik? Vad skiljer en bra rubrik från en dålig? Måste man ha koll på trenderna? Bör man efterlikna eller undvika det som tabloiderna...

För- och nackdelar med olika egenanställningsföretag

För- och nackdelar med olika egenanställningsföretag

Idag vänder sig alltfler människor till egenanställning, vilket är en slags anställningsform där privatpersoner har möjlighet att fakturera verksamheter för frilansuppdrag utan att behöva ha enskild firma eller F-skatt. Anledningen till varför denna trendiga...

4 missuppfattningar om Bitcoin och kryptovalutor

4 missuppfattningar om Bitcoin och kryptovalutor

Det verkar vara en vanlig egenskap hos människor att misstänka nya saker som dyker upp i samhället. I synnerhet saker och ting som är svårförståeligt för majoriteten i samtiden. Nästan alla stora uppfinningar och revolutionerande idéer under människans historia har i...