Tjäna pengar online genom frilansarbete (text, grafik m.m.)

Skriven av CyberInkomst

aug 23, 2018

Det finns många sätt du kan tjäna pengar på frilansarbete, om du är en skribent, grafisk designer eller IT-entusiast så är cybervärlden ganska vänlig mot dina kunskaper.

Det vanligaste är nog att skriva textinnehåll till andra aktörer.

Skribent

Om du är duktig och njuter av att skriva uppsatser och artiklar för bloggar eller tidsskrifter, dvs. helt enkelt skapa textinnehåll, så kan du registrera dig på en rad olika hemsidor som visar upp dina färdigheter och expertis för entreprenörer och företag som kan komma behöva dem.

Du och dina kunskaper synliggörs och dina tjänster som frilansare kan uppmärksammas av många olika partier, sedan kan du hjälpa deras tillväxt genom att skapa utmärkt innehåll!

Ett bra tips för dig som inte vet hur du ska hitta lukrativa projekt, är att medvetet nå ut till företag som aktivt håller på med content marketing. Dessa företag är ständigt ute efter nytt unikt och bra innehåll för att publicera på sin blogg, och om du presenterar ett bra CV som visar upp vad du kan inom området så ökar du drastiskt dina chanser att tjäna pengar online via frilansning.

Återigen precis som tipsen som jag gav när jag beskrev hur du kan tjäna pengar online via e-böcker och/eller ljudböcker så är det viktigt att vara ärlig för dina arbetsgivare och för dig själv om vad precis dina färdigheter består utav.

I och med det så om du ständigt producerar bra innehåll för dina arbetsgivare så kommer du oundvikligen ha många referenser och bra omdömen som gör det enklare för dig att landa flera jobbmöjligheter i framtiden.

Spektrumet mellan vad frilansare kan tjäna är otroligt stor.

Vissa tjänar några enstaka dollar för en artikel medan andra tjänar hundratals uppemot tusendals dollar för en enda artikel.

Allt handlar om din fördjupade kunskap, skrivfärdigheter, auktoritet och ditt CV.

Om du verkligen är intresserad av att livnära dig på frilansskrivning, så handlar det helt enkelt att bara börja skriva för någon, även om de betalar dåligt i början. Bygg bara upp ditt cv med kvalité artiklar och referenser!

Du kan registrera dig på hemsidor som UpWork, Fiverr m.m.

Lycka till!

<a href="https://cyberinkomst.se/author/admin/" target="_self">CyberInkomst</a>

CyberInkomst

CyberInkomst är en online tillgång och resurs för dig som vill lära dig hur du kan börja tjäna pengar på internet. Vi erbjuder även tjänster som SEO, CRO och Content Marketing och så skapar vi professionella webbsajter på Wordpress.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra senaste artiklar

Bästa distansjobb utan erfarenhet

Bästa distansjobb utan erfarenhet

Många sitter har en situation där man har liten eller ingen arbetslivserfarenhet. Detta kan bero på många saker, kanske är du ung? Varit sjuk? Eller så finns det en helt annan anledning till att man inte har så mycket erfarenhet av arbete eller studier. Utan...

5 olika typer av slagkraftiga rubriker

5 olika typer av slagkraftiga rubriker

Hur skriver man en bra rubrik och vilka olika typer av rubriker finns det? Hur ska man veta när man ska använda rätt typ av rubrik? Vad skiljer en bra rubrik från en dålig? Måste man ha koll på trenderna? Bör man efterlikna eller undvika det som tabloiderna...

Allt Du Behöver Veta om Molntjänster

Allt Du Behöver Veta om Molntjänster

I dagens digitala tidsålder har molntjänster blivit en kritisk komponent för både individuella användare och företagsverksamheter. Med förmågan att erbjuda flexibilitet, skalbarhet och kostnadseffektivitet har molntjänster har förändrat hur vi lagrar, hanterar och...