Recensera produkter och tjäna pengar online

Skriven av CyberInkomst

aug 17, 2019

Om du gillar att ständigt prova på nya produkter, dela med dig dina tankar och gå in på detaljer om vad du har lärt dig eller upptäckt, så kan en så kallad ”recensionssajt” vara ett utmärkt val för dig som vill börja tjäna pengar på nätet.

Först bör vi dock fråga oss själva vad är en recension sajt?

En recension sajt är en ganska enkel hemsida eller nischsajt som fokuserar på att publicera recensioner för produkter och tjänster som andra företag eller aktörer har producerat.

Hur går man tillväga?

Att lyfta fram för- och nackdelarna hos varje produkt är standard när man recenserar produkter men det går också jämföra två eller mera specifika produkter sida vid sida.

Att bygga tillförlit mellan dig som recenserar och dina besökare är A och O.

Anledningen bakom varför produktrecensioner anses vara ett smart och legitimt sätt att säkerställa en inkomst online är delvist på grund av att affärsmodellen är så rak på sak med tanke på hur man får betalt, dvs. främst genom affiliate marketing och/eller sponsorer, samt det ständiga flödet av nya produkter som produceras av företag. Med andra ord så finns det nästan alltid nya produkter att köpa, testa och om du nu vill, recensera.

En märkvärdigt fördel med nischsajter som sysslar med produktrecensioner är möjligheten för passiv inkomst genom affiliate marketing, en affärsmodell som går ut på att länka till en specifik produkt via en speciell länk som enbart du har. Med andra ord efter du har publicerat artikeln/videoklippet som går igenom produkten, specifikationerna samt dina egna unika tankar kring produkten så kommer besökare som letar efter den bästa produkten att landa på din sida där du har dina affiliate länkar till de recenserade produkterna.

Skapa en recensionsajt genom WordPress

Om du vill testa detta så har du här några snabba instruktioner på hur du kan starta en egen WordPress-sajt som sysslar med recensioner.

  1. Brainstorma och sedan välj ett bra domännamn.
  2. Köp domännamnet på ett bra webbhotell som t.ex. Binero eller Misshosting.
  3. One-click installera WordPress via webbhotellet och ställ sedan in de nödvändiga samt korrekta inställningarna.
  4. Ladda ner en stilren, enkel och snabb WordPress tema som lämpar sig bäst för recensioner
  5. Ladda ner en review plugin (tillägg) som möjliggör för dig att betygsätta smidigt, effektivt och stiligt
  6. Skriv en artikel om produkten eller produkterna och använd dig av tillägget.
  7. Publicera artikeln.
  8. Driv trafik till den sidan genom SEO och sociala medier

Bonus tips: Om du gillar att prata framför eller bakom kameran så är detta idealt för recensionsajter då du kan enkelt länka ihop din YouTube kanal med din recensionsajt och sedan skapa en minnesvärd varumärke.

Slutsats

Genom att kombinera en nischsajt som sysslar med produktrecensioner med en YouTube kanal som regelbundet publicerar videoklipp där produkter diskuteras i detalj kan du tjäna ganska bra på nätet.

Nyckeln med att lyckas med denna affärsmodell är att bygga tillförlitlighet mellan dig som recenserar och de som läser eller tittar. Detta gör du genom att bidra med insikter till produkten i fråga och ta emot och dela med dig konstruktiv feedback.

Om det är något vi har saknat ovan när det handlar om att tjäna pengar genom recension av produkter så är du varmt välkommen att dela med dig dina konstruktiva tankar nedan!

<a href="https://cyberinkomst.se/author/admin/" target="_self">CyberInkomst</a>

CyberInkomst

CyberInkomst är en online tillgång och resurs för dig som vill lära dig hur du kan börja tjäna pengar på internet. Vi erbjuder även tjänster som SEO, CRO och Content Marketing och så skapar vi professionella webbsajter på Wordpress.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra senaste artiklar

Bästa distansjobb utan erfarenhet

Bästa distansjobb utan erfarenhet

Många sitter har en situation där man har liten eller ingen arbetslivserfarenhet. Detta kan bero på många saker, kanske är du ung? Varit sjuk? Eller så finns det en helt annan anledning till att man inte har så mycket erfarenhet av arbete eller studier. Utan...

5 olika typer av slagkraftiga rubriker

5 olika typer av slagkraftiga rubriker

Hur skriver man en bra rubrik och vilka olika typer av rubriker finns det? Hur ska man veta när man ska använda rätt typ av rubrik? Vad skiljer en bra rubrik från en dålig? Måste man ha koll på trenderna? Bör man efterlikna eller undvika det som tabloiderna...

Allt Du Behöver Veta om Molntjänster

Allt Du Behöver Veta om Molntjänster

I dagens digitala tidsålder har molntjänster blivit en kritisk komponent för både individuella användare och företagsverksamheter. Med förmågan att erbjuda flexibilitet, skalbarhet och kostnadseffektivitet har molntjänster har förändrat hur vi lagrar, hanterar och...