Digital Marknadsföring

Våra Tjänster

CyberInkomst erbjuder en rad olika tjänster inom digital marknadsföring.

Här hjälper vi dig med alltifrån SEO, SEM, Content Marketing till Webbdesign, UX & CRO och Marknadsföring inom Sociala Medier.

med vår expertis erbjuder vi lösningar inom

k

CRO

Konverteringsoptimering är guldvärt, bokstavligen. Det spelar inte roll hur mycket webbtrafik din hemsida har om ingen av dessa besökare blir till kunder som köper din produkt/tjänst. Vi hjälper dig optimera konverteringsgraden på nyhetsbrevet och webbshoppen.
T

SEO

Behöver ni utveckla och öka er webbsajts organiska söktrafik från sökmotorer som Google och Bing, isåfall erbjuder vi en långsiktig och hållbar SEO plan och strategi för att lyfta er sajts och verksamhets resultat för att hamna på topp på sökmotorerna (och stanna där).
U

SEM

SEO tar tid, det finns inga omedelbara genvägar, smarta trick och tekniker då det i slut ändan är en långsiktig strategi. Genom SEM eller sökmotormarknadsföring kan du med hjälp av Google Ads Bing Ads tränga dig förbi dina konkurrenter och börja se resultat på samma dag.

Betald Annonsering på Sociala Medier

Kanske finns din målgrupp på sociala medier som Facebook och Instagram. Vi hjälper dig göra en målgruppsundersökning och sedan formulerar vi  sund, effektiv och långsiktig annonseringsstrategi för plattformarna Facebook och Instagram.

Professionell Webbsajt

Behöver du en professionell webbsajt som kan konkurrera med de stora spelarna i din bransch? Vi erbjuder stilrena webbsajter gjorda på plattformen WordPress. Vår huvudsakliga tema som vi använder oss utav är DIVI, en väldigt kraftig premium tema som har det mesta som en webbsajt behöver i dagsläget.

Content Marketing Strategi

Content marketing eller innehållsmarknadsföring är en viktig del av en lyckad digital strategi. Vi på CI kombinerar innehållsmarknadsföring med SEO, detta kallar vi för SEO-driven content marketing. Vi erbjuder en helhetslösning för ditt företag som vill expandera varumärket utan gränser.

Landningssidor

Landningssidor är högt optimerade sidor på en webbsajt som har som mål att konvertera besökare till kunder. Vi kan genom stilren och effektiv webbdesign i kombination med en expertis inom CRO (konverteringsoptimering) och UX designa en optimal landningssida till er.

Du har ett mål, vi hjälper dig nå det.

Varför oss?

Grundaren av CyberInkomst, Daniel Seeker, har 10 års erfarenhet av digital marknadsföring, med fokus på Webbdesign, SEO, CRO och Content Marketing. Enligt vår partiska åsikt så anser vi att den huvudsakliga fördelen med att välja CyberInkomst’s tjänster och att jobba med oss är att vårt team jobbar med enbart ett fåtal kunder på en och samma gång, detta är för att maximera effektivitet och resultat för våra utvalda samarbetspartners. Praktisk fingerfärdighet och fördjupad kunskap kombinerat med fokus, tid och omsorg är alltså vad vi erbjuder till våra kunder. 

Våra Senaste Projekt

Här hittar du några av våra senaste projekt, alltifrån skapandet av professionella sajter och landningssidor till SEO, SEM och CRO lösningar och kampanjer.

Intresserad av våra tjänster?
Säg gärna hej!

Ni kan maila oss på info@cyberinkomst.se eller fylla i era kontaktuppgifter i formuläret nedan samt vad ni behöver hjälp med. Vi ser fram emot att svara på samtliga frågor och möjligtvis jobba med er inom snar framtid!

Du kan även ringa Daniel, grundaren av CI, på 0764139929